Poceni oglaševanje s poslovnimi darili

Posted by   Božidar Dokl
20.02.2013

Če ste lastnik ali direktor podjetja, ki ga je prizadela trenutna negativna ekonomska spirala, niste sami. Roko na srce, trenutna kriza je povzročila, da vedno več podjetij temeljito gleda na to kaj počnejo, kaj deluje in kaj ne. Mnoga podjetja porabijo precej denarja za različne oblike oglaševanja. Res pa je, da se je način oglaševanja v zadnjih letih zelo spremenil. Že dolgo ni več smiselno enostavno najeti reklamnega panoja  ali radijskega oglasa, ker to ni več primeren način za doseganje potencialnih kupcev.

Bolj kot vse je pomembno, da ljudje lahko zaupajo vam in vašim storitvam. Zato so postala poslovna darila odličen način za oglaševanje podjetij, saj na ta način direktno dosežejo ljudi. Potiskana darila so čudovit način, saj jih lahko na primer podelite na ulici, tudi kar s svojimi zaposlenimi. Seveda pa je vsak vesel brezplačnega darila.  Darila z logotipom so način, s katerim lahko dosežete velik del publike na tak način da si bodo zapomnili vaše ime in storitev. 

Ne glede, kako gledate na to, vas ta taktika vrača k osnovnemu razlogu, zakaj ste začeli s poslom. To delate za svoje stranke. Če nimate strank, nimate posla. Dosezite ljudi na način, kot si to želijo s promocijskimi darili, in jih ne nadlegujte z nadležnimi reklamami in reklamnimi panoji, ki jim, milo rečeno gredo na živce. Ko se boste odločili, da boste potencialne stranke dosegali direktno, boste povečali prodajo in vaš posel bo napredoval. Pomembno pa je, da je takšno oglaševanje bistvno cenejše in učinkovitejše, kot različne oblike TV in radijskega oglaševanja. 

Resnično ugodna, a kakovostna darila najdete na primer na spletni strani http://www.poslovna-darila.eu/. Našli boste veliko idej za svoje podjetje, ki vas ne bodo stale veliko.

 

Zadnje blog objave